15 Δεκ 2008

1 σχόλιο:

dreams-dxt είπε...

Αυτό το σαββατοκύριακο θα λάβουμε το Χριστουγεννιάτικο δώρο μας λίγο νωρίτερα, το οποίο... θα είναι όμως γαμήλιο! (doh!)

Οι Wedding Present του σπουδαίου David Gedge θα μας επισκεφθούν για μία ακόμα φορά αυτό το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο Principal στη Θεσσαλονίκη και την επόμενη ημέρα, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο αγαπημένο μας ΤΙΚΙ στην Αθήνα.

Στις δύο αυτές τελευταίες στάσεις μίας πολύ μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας για την προώθηση του φετινού album τους με τίτλο "El Rey", οι Wedding Present υπόσχονται "ένα πολύ δυνατό set με παλιά και καινούργια τραγούδια, τραγούδια από τους Cinerama και φυσικά shows με γυμνές χορεύτριες, πυροτεχνήματα επί σκηνής, και όλα τα σχετικά" όπως ομολογεί αστειευόμενος ο David Gedge.

Οι Wedding Present μάλιστα βρίσκονται και σε Χριστουγεννιάτικο πνεύμα αφού ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν αυτές τις ημέρες αποκλειστικά μέσω iTunes ένα εορταστικό EP με τίτλο "Holly Jolly Hollywood" το οποίο περιέχει το εν λόγω κομμάτι σε δύο version, μία ηλεκτρική με την συμμετοχή της αμερικανίδας τραγουδίστριας Simone White και μία ακουστική, καθώς και μία πολύ όμορφη διασκευή στο "White Christmas".

Την συναυλία στο Tiki θα ανοίξουν οι The Callas, το live αναμένεται να ξεκινήσεις στις 22:00.

Εισιτήρια προπωλούνται προς 25 ευρώ στο Tickethouse και στο Metropolis.

Links
www.scopitones.co.uk
www.myspace.com/theweddingpresent

http://www.mixtape.gr/t.asp?sec=1&sub=1&uid=2080