13 Απρ 2009


1 σχόλιο:

dreams-dxt είπε...

The Last Drive
@ Μύλος, Θεσσαλονίκη
09/05/2009

---------------------

Οι Last Drive επιστρέφουν το Μάιο με ολοκαίνουργιο άλμπουμ!

Δελτίο Τύπου 23/03/2009

Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του Subliminal, oι Last Drive επιστρέφουν με το νέο full album τους, που θα έχει τον τίτλο Heavy Liquid. Αυτή τη στιγμή η μπάντα βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας τα νέα της κομμάτια, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αρχές Μαΐου σε CD, αλλά και LP σε αριθμημένα αντίτυπα.

Το υλικό γράφτηκε μετά την επανασύνδεσή τους το Μάιο του 2007 και περιλαμβάνει 11 συνθέσεις του γκρουπ και μία διασκευή. Μερικοί τίτλοι από τα τραγούδια: A Glass of Broken Dreams, Hang the Bone, Magdalene, Goldfish, Pantherman, Hole in the Wall.

Την ομάδα που έχει αναλάβει την επιμέλεια της παραγωγής, απαρτίζουν οι ίδιοι οι Drive, ο παλιός γνώριμος της μπάντας και συμπαραγωγός του Subliminal Jimmy Spliff και ο ηχολήπτης στις ζωντανές εμφανίσεις τους Άκης Πασχαλάκης.

Το artwork του δίσκου έχει αναλάβει ο κομίστας Βασίλης Λώλος, γνωστός από τις δουλειές του αλλά και τις διακρίσεις του σε Ελλάδα και ΗΠΑ (Last Call, The Pirates of Coney Island κα.)
http://www.vasilislolos.com/ , http://steamrobo.blogspot.com/

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από το label Happy Crasher Records που δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους Last Drive για να διαχειριστεί την παραγωγή του νέου εγχειρήματος. Την κυκλοφορία του δίσκου θα ακολουθήσουν release parties σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα καθώς και live εμφανίσεις της μπάντας σε διάφορες πόλεις, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί προσεχώς.