30 Αυγ 2008

1 σχόλιο:

dreams-dxt είπε...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ >>>

Reworks club
Το μεγαλύτερο από όλα τα stages, θα φιλοξενήσει “big room entertainment” καλλιτέχνες με μουσικά στυλ που ποικίλουν από ambient και electronica, house και techhouse φτάνοντας στην techno και την electro φιλοξενώντας εκτός των άλλων και ένα μοναδικό showcase από την Mobilee Records.

Reworks Air Stage
Το semi Open air stage αφοσιώνεται στην ανάγκη για προβολή της House & tech house μουσικής, φιλοξενώντας τον Joe Clausell ενώ την δεύτερη ημέρα θα φιλοξενήσει 3 μοναδικά Showcases από την Cadenza - Get Physical & NON με εικαστική επιμέλεια στα visuals από τους Pfandfinderei.

Reworks Atrium
Το open air stage αφιερώνεται στη παρουσίαση της freestyle – funk -soul - ragga & House μουσικής, φιλοξενώντας καλλιτέχνες από την Eυρώπη, Αμερική και την Ασία. Την δεύτερη ημέρα παρουσιάζει neo Disco & balearic, με ένα μοναδικό showcase της Eskimo Recordings παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Aeroplane & pater Visti αλλά και του Playground σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μουσικό project.

Reworks Lab
“Μουσική για τους εραστές της electronica και τους παθιασμένους ανθρώπους”...

Το μικρότερο και πιο “εξειδικευμένο” stage του φεστιβάλ διεγείρει τις αισθήσεις μέσω της πιο εξεζητημένης ανεξάρτητης μουσικής παραγωγής και αποτίνει φόρο τιμής σε μια από τις μεγαλύτερες μορφές της ηλεκτρονικής μουσικής, τον Βρετανό “Mike Paradinas”. Πειραματική μουσική, ambient, electronica & downbeat προβάλλονται στο εν λόγω stage με συνοδεία οπτικοακουστικού υλικού, το οποίο θα παρουσιαστεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Τιμές εισιτηρίων:

Εισιτήριο 2 ημερών: 50 €
Παρασκευή 19/9: 27 €
Σάββατο 20/9: 32 €